Ingrediensfokus: AHA

AHA står for Alpha Hydroxy Syrer (Acids), som er kemiske forbindelser, der enten kan være af naturlig eller syntetisk oprindelse.

AHA er såkaldte kemiske eksfoliatorer (i modsætning til fysiske eksfoliatorer), som er gavnlige for huden, da de ikke indeholder ​​hårde skrubbe-korn, der kan være hårde mod følsom hud. AHA arbejder ved forsigtigt at opløse bindingerne mellem hudcellerne, og muliggør dermed fjernelse af døde celler, hvilket efterfølgende giver en mere glat overflade.

Eksfoliering fremmer cellevækst og fornyelse. Det hjælper også med at forbedre hudens spændstighed og huden får et mere strålende udtryk.

Huden udskifter naturligvis celler hver dag, men den naturlige proces kan være neddæmpet af mange årsager, ved eksempelvis tør hud eller det kan ligge i generne. Eksfoliering af de øverste lag af huden kan bidrage til at øge cellefornyelsen, hvilket fremmer dannelsen af ny, blødere og sundere hud. Eksfoliering gør også, at fugtighedscreme og serum trænger bedre ind og virker mere effektivt.

AHA-eksfoliering hjælper ikke blot med at stimulere cellefornyelsen, det kan også hjælpe huden med at skabe en bedre balance. Det er ydermere bevist, at det hjælper mod alderspletter og misfarvning, og at det reducerer de fine linjer. Mange betragter det som et vigtigt og naturligt aktiv i forbindelse med deres hudplejerutiner.

Mange naturlige AHA er afledt af økologiske sukkerarter med glykolsyre (fra sukkerrør) og mælkesyre (fra mælk). Glykolsyre har en mindre molekylestørrelse, hvilket gør det muligt at trænge effektivt ind i huden, og er derfor den mest anvendte type AHA i hudplejeprodukter.

 

Kunne du også tænke dig at prøve AHA produkter i dine ugentlige hudplejerutiner?

Du behøver ikke kigge længere væk end til vores lækre, frugtholdige Miracle Mask.

Denne herlige AHA-frugtmaske, blandet op med 100% naturlige frugtsyrer, herunder glykolsyre fra sukkerrør, giver øjeblikkeligt glattere, strammere hud. Peruviansk maca, en gammelkendt energibooster, hjælper med at øge cellefornyelsen, giver bedre udstråling og dæmper synlige alderstegn, mens papaya fungerer som en nænsom og naturlig sliber.

Vores frugtkompleks indeholder en blanding af AHA, herunder glykolsyre, sammen med mælkesyre, citronsyre, æblesyre og vinsyre fra blåbær, appelsin, citron og sukker ahorn. En naturlig blanding af Alpha Hydroxy syrer, der eksfolierer effektivt og forbedrer hudens tekstur og udseende i løbet af ganske få minutter.