OM OS

Jeg mener det er på tide at skønhedsbranchen videreudvikler sig. Verdenssamfundet er langt om længe ved at indse, at valget af naturlige ingredienser er bedre for os og vores klode. Jeg ved med sikkerhed, at når produkterne er sammensat rigtigt, så er naturlige og økologiske hudplejeprodukter lige så effektive som de konventionelle – og ofte syntetiske – alternativer.

 

Sammen med mit lille team designer og producerer jeg hvert produkt omhyggeligt, ved hjælp af godt gammeldags håndarbejde, i vores lille værksted i Hertfordshire, England. Dette sikrer friskheden i de dyrebare antioxidanter, i de naturlige olier, fedtstoffer og ekstrakter.

 

Mit mål er at du oplever en daglig glæde ved at bruge vores produkter, med deres forfriskende dufte, lækre konsistens og frem for alt effektive resultater.

 

Kom, vær en del af skønhedsevolutionen!

VORES FILOSOFI

Vores produkter er håndlavede og fremstilles i små partier i vores håndværkstudio i Hertfordshire, hvilket betyder at dine produkter er langt mere friske, når du åbner emballagen. Når du køber Evolve Organic Beauty, køber du et produkt fyldt med vores omsorg og passion.

 

Det er vores løfte til dig.

VORES TEAM

LAURA RUDOE

Laura er grundlægger af Evolve og hun bruger meget tid på at undersøge ingredienser og sammensætte produkt-opskrifter. Hun driver også den kommercielle side af virksomheden.

VIOLAINE BARGUES

Violaine arbejder med produktudvikling og hjælper med at gøre produktideer til virkelighed. Hun forvalter også økologisk certificering og compliance. Det er hende man skal spørge hvis man vil vide noget om produkterne.