Ikke endnu, men vores produkter er sammensat i overensstemmelse med anerkendte økologiske standarder, og vi arbejder på at få dem certificeret. Vores lille produktionsenhed er stadig forholdsvis ny, og der kræves en masse papirarbejde og sporing for at opnå certificering. Vi arbejder på sagen.

Vi tester ikke på dyr.

Ja, vi sørger for, at vi kun bruger ingredienser, der passer til både veganere og vegetarer.

Alle produkter der indeholder vand bør i udgangspunktet konserveres og beskyttes mod mikroorganismer for at undgå kontaminering. Vi bruger kun det mest nødvendige. Vores konserveringsmidler er godkendt til brug i økologiske produkter og overholder EU-direktivstandarderne. Ingen parabener. Nogle af vores produkter er fri for konserveringsmiddel, hvis de er olie- eller smørbaserede.

Alle vores produkter er lavet med naturlige ingredienser, hvilket resulterer i at mange kunder med sensitiv hud melder om virkelig beroligende, sundhedsforbedrende resultater uden irritation. Du kan endda bruge produkterne på dine børn!

 

Vores produkter er designet til at arbejde med hudens naturlige processer og respektere skrøbelig og sensitiv hud. Men hvis du lider af sensitiv hud, anbefaler vi at du laver en patch test før du anvender et produkt i dit ansigt

Alle vores flasker er lavet af genbrugsmaterialer og er dermed genanvendelige – enten genanvendt glas eller genanvendt PCR (Post Consumer Recycled) plast.

Alle parfumer/dufte i Evolves produkter er 100% naturlige. For nogle produkter vil der stå ”parfum (fragrance)” i INCI – når dette er angivet, så betyder det bl.a., at duften deri er lavet af et ”fragrance house”; altså en producent, som specialiserer sig i sammensætning af dufte. Disse dufte lavet af ”fragrance house” kan være; en essentiel olie eller en fraktion af den essentiel olie, et destillat, harpiks mv. Parfumerne lavet af dette ”fragrance house” kan bestå af op til flere hundrede forskellige naturlige råingredienser. Det betyder, at ”parfum (fragrance)” er mere kompleks end hvis det blot var en essentiel olie alene.

 

Det er dog ikke ensbetydende med, at de øvrige produkter ikke indeholder dufte, men hvis de gør, vil den eksakte ingrediens findes i ingredienslisten. I de tilfælde hvor der ikke står ”parfum (fragrance)”, så er det nemlig et produkt der er lavet 100% i Evolves studie og dermed er det blot essentielle olier, der er tilsat. De essentielle olier bliver i de tilfælde behandlet som en hvilken som helst anden ingrediens og vil derfor fremgå alene på ingredienslisten.