Vi introducerer vores nye Liquid Radiance Glycolic Toner

[vc_row css_animation=”” row_type=”row” use_row_as_full_screen_section=”no” type=”full_width” angled_section=”no” text_align=”left” background_image_as_pattern=”without_pattern”][vc_column][vc_column_text]

Vi er glade for at introducere vores helt nye produkt, Liquid Radiance Glycolic Toner. Dette er en flydende eksfoliator, designet til booste udstrålingen, rense porerne for urenheder og tilføre fugt.

Over tid kan vores hud blive kedelig og træt. Den kan føles stresset og være udsat for akneudbrud og tørhed.

Opbygning af døde hudceller på hudens overflade kan tilstoppe porerne og skjule den friske hud nedenunder, men ved at eksfoliere og fjerne alt det døde, kan du frembringe den skjulte, strålende hud og hjælpe porerne af med overskydende bakterier.

Vores nye Liquid Radiance Glycolic Toner er 100% naturlig og egnet til alle hudtyper. Hvis du vil opfriske, oplyse og udglatte din hudtone, er dette produkt spækket med potente ingredienser, der netop har denne effekt.

HVAD ER LIQUID RADIANCE GLYCOLIC TONER?

Produktet er en flydende og 100% naturlig AHA og BHA eksfoliator, designet til at frembringe en mere glat og opfrisket hud.

Hvorfor bør du bruge det?

Du bør bruge denne toner, hvis du ønsker at opfriske kedelig og trist hud.

Vores Liquid Radiance Glycolic Toner eksfolierer nænsomt døde hudceller og fjerner dem fra hudens overflade. Dette frembringer frisk, ny hud, oplyser hudtonen og øger udstrålingen. Det giver også fugten et kærkomment boost, idet fjernelse af døde hudceller tillader fugten at trænge dybere ind og således nå de nye hudceller nedenunder.

Hvem kan anvende produktet?

Produktet er velegnet til alle hudtyper. Det er helt fantastisk til normal/tør/trist hud på grund af dens lysnende egenskaber. Det er også velegnet til fedtet/kombineret/aknetilbøjeilg hud på grund af brugen af ​​BHA og dets evne til at trænge ind i porerne og opløse tilstopninger.

Til folk med sensitiv hud anbefaler vi, at man bruger produktet en gang om ugen, og selvom det er 100% naturligt, bør man sørge for at udføre en test på et lille områd af huden 24 timer før brug, i tilfælde af overfølsomhed.

Hvordan skal jeg bruge det?

  • Sørg for at bruge det på ren, renset hud.
  • Brug 1-2 pumpetryk på en vatrondel, og tør den henover ansigtet. Undgå øjenområdet.
  • Følg op med serum og fugtighedscreme. Vores Superfood 360 Serum er et naturligt ansigtsserum, der komplimenterer Liquid Radiance Glycolic Toner godt sammen med enhver af vores fugtighedscremer, afhængig af hudtype. Daily Renew er fantastisk til normal/tør hud, og Multi Peptide 360 fungerer godt til mere tørre hudtyper.
  • Det optimale tidspunkt at bruge produktet på er i forbindelse med hudplejerutinerne om aftenen, men man kan bruge det på ethvert tidspunkt i løbet af dagen. Vi har endda lanceret en 30 ml rejsestørrelse, som er perfekt til makeuptasken på farten.

Det er vigtigt at bemærke, at Liquid Radiance Glycolic Toner er blid nok til brug, når du har dobbeltrenset.

De vigtigste ingredienser

Vores Liquid Radiance Glycolic Toner består af 100% naturlige ingredienser. Disse inkluderer:

Alpha Hydroxy Acids (AHAs) – Dette er en vandbaseret syre, der stammer fra naturlige stoffer. I dette produkt blander vi tre AHA’er sammen. Glykolsyre fra sukkerrør, æblesyre fra æbler og citronsyre fra citrusfrugter.

Stofferne arbejder sammen for at eksfoliere hudens overflade og nedbryde gamle hudceller, og frembringe de unge, friske hudceller, der ligger skjult nedenunder. De hjælper også med at fugte huden, da de består af molekyler, der absorberer vand, så de forbedrer hudens fugtbalance.

Beta Hydroxy Acids (BHA) – Dette er en oliebaseret syre, der igen stammer fra et naturligt stof. Selvom BHA også bruges til at eksfoliere hud, er BHA bedst til hud med akne, da det har evnen til at trænge ind i porerne og rense de døde celler og ophobninger, der kan føre til akne.

I dette produkt bruger vi salicylsyre fra pilebark. Dette anbefales normalt ikke under graviditet. Selvom dosen her er meget lav, er det bedst at undgå det, hvis du er bekymret.

Galactoarabinan – Selvom navnet muligvis ser lidt forvirrende ud, er det simpelthen bare en form for kulhydrat, der er udvundet fra lærketræet. Vi bruger Galactoarabinan i Liquid Radiance Glycolic Toner for booste eksfolieringen, afhjælpe irritation og forbedre hudens struktur.

Økologisk appelsinblomstvand – Giver produktet en delikat, naturlig blomsterduft.

Vores produkt er også konserveret med et 100% naturligt konserveringsmiddel afledt af sukkerrør.

HVAD GØR VORES LIQUID RADIANCE GLYCOLIC TONER ANDERLEDES?

Vi har lagt meget arbejde i at sikre, at vores toner er den bedste på markedet. Her er nogle vigtige punkter, der viser hvor den adskiller sig.

100% NATURLIG og 100% NÆNSOM

Brugen af galactoarabinan i vores toner gør det muligt for os at bruge en mindre mængde glykolsyre, hvilket betyder, at vi kan opnå den samme effekt som mange andre flydende eksfolianter, men med mindre lokal irritation til følge. Derfor klør eller svier vores produkt ikke på samme måde, som mange eksfolianter ellers kan gøre.

Nogle mennesker kan opleve, at produkter med en høj surhedsgrad kan forårsage en vis hudirritation og småskader, såsom rødme og udbrud, da hudens barrierelag forstyrres gennem den hårde peeling.

IKKE FEDTENDE

Nogle tonere efterlader huden klæbrig, men vores produkt er designet til at given en fornemmelse af helt ren og frisk hud. Nogle tonere bruger fyldstofingredienser såsom silicium, som kan efterlade uønskede rester på huden. Ud over at efterlade klæbrige rester, vil dette også påvirke, hvordan resten af ​​din hudplejerutine fungerer for dig, da dine porer ikke vil være i stand til at absorbere produkterne helt så effektivt.

Med vores 100% naturlige opskrift får du ikke en klæbrig fornemmelse, da vores toner er vandbaseret og ikke bruger syntetiske stoffer som silicium.

NATURLIG DUFT

Selvom Liquid Radiance Glycolic Toner er fuld af naturlige ingredienser, dufter den stadig fantastisk. Vi har ikke brugt nogen unaturlige parfumer til at overbelaste dine sanser, men har brugt den herlige, naturlige duft af økologisk appelsinblomstvand. Dette efterlader en dejlig duft på huden, uden at vi har tilført ekstra kemikalier, der kan forårsage irritation.

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]