Vores græsemballage

[vc_row css_animation=”” row_type=”row” use_row_as_full_screen_section=”no” type=”full_width” angled_section=”no” text_align=”left” background_image_as_pattern=”without_pattern”][vc_column][vc_column_text]

Evolve tager nu et kæmpe skridt mod at blive et cirkulært hudplejemærke ved at introducere en ny komposterbar emballage af græspapir.

Som brand-navnet antyder, så leder vi hos Evolve altid efter måder hvorpå vi kan forbedre os selv for at sikre, at alt hvad vi gør, er så miljøvenligt som muligt. Dette mål hjælper vores nye emballage af græspapir os netop imod.

Omkring 120 milliarder enheder af emballage produceres hvert år af den globale skønhedsindustri, og vi er meget glade for at gå i spidsen for at reducere noget af det affald, der produceres.

HVAD ER GRÆSEMBALLAGE?

Vores græspapiremballage er helt unik. Den er lavet med op til 40% naturlige græsfibre, der høstes tæt på fabrikken, hvor kartonerne fremstilles.

Denne naturlige produktionsproces resulterer i kartoner, der ikke kun er FSC-certificerede og genanvendelige, men også fuldstændigt komposterbare i din kompostbeholder derhjemme.

Når naturen spiller en central rolle i produktionsprocessen, vil du bemærke, at der ikke er to kartoner, der er ens. Hver æske består af et unikt græsplettet mønster og en diskret duft af nyklippet græs.

Den nye græsemballage er lige så naturlig som vores produkter.

HVORFOR ER GRÆSEMBALLAGEN EN FORBEDRING?

En ting vi aldrig vil gå på kompromis med under vores grønne rejse hos Evolve, er kvalitet.

Derfor har vi sikret, at vores emballager af græspapir er lige så stærke og robuste som vores gamle papæsker, samtidig med at de er meget bedre for planeten.

Sammenlignet med træmasseemballage sparer vores nye kartoner med græspapir på energiforbrug, på vand og reducerer mængden af CO2 produceret under produktionen. Alt dette i en lille komposterbar karton.

HVORDAN KOMPOSTERER MAN EMBALLAGEN?

Kompostering er en fantastisk måde at reducere affald derhjemme. Kompostering gør det, der ellers ville have været affald, til næringsrig jord, som du kan bruge til at dyrke blomster eller grøntsager. På den måde får vi mulighed for at gøre visse affaldsprodukter cirkulære.

Vores nye græspapir er ‘OK compost HOME’ certificeret af TUV Østrig, hvilket betyder, at du kan tilføje din græspapiremballage i din havekompostbeholder, og her vil den med tiden bionedbrydes – husk dog at fjerne etiketten først!

Vi er så glade for at være et af de første skønhedsmærker, der bruger græspapirkartoner og hjælper andre med at blive lidt grønnere i deres hverdag. Selvom vi ikke lover at være perfekte, så leder vi altid efter miljøvenlige løsninger til at være bedre over for planeten, og vi er taknemmelige for, at du deler vores rejse med os!

HVAD SKER DER MED DE GAMLE KARTONER?

Vi leder altid efter måder at reducere affald på, og det er derfor, vi gradvist udruller vores nye emballage til bestemte produkter.

For at undgå at spilde nogen af vores papkartoner bruger vi dem, indtil de er væk, og skifter derefter til vores græspapirkartoner.

Vi er klar til at skifte det meste af vores sortiment over til vores nye komposterbare kartoner nu, men du modtager muligvis en gammel karton, mens vi arbejder igennem vores papemballage.

[/vc_column_text][vc_separator type=”transparent” thickness=”20″][/vc_column][/vc_row]