Fugtighedscremer til alle typer behov

Vi elsker alle en god fugtighedscreme. Det kan betyde forskellen mellem stram, kløende og irritabel hud eller en beroliget og sund hud, eller endda mellem et fedtet og glinsende ansigt eller en lækker, silkeagtig mat finish. Der er dog tusinder af alternativer at vælge imellem, og valget kan være lidt overvældende. Så vi har her sammensat en lille guide til at hjælpe dig lidt på vej.

Folk med normal hud er i sagens natur oftest dem der har færrest problemer med at vælge en fugtighedscreme, idet de er mindre afhængige af forskellige ingredienser til at tackle forskellige hudplejeudfordringer. Det er dog stadig værd at se på kvaliteten af ingredienserne i din fugtighedscreme og overveje, hvor de kommer fra, og hvad de gør ved huden. Hårdtarbejdende fugtgivere som hyaluronsyre er et godt eksempel, og vores Daily Renew Facial Cream gør fantastisk god brug af hyaluronsyre sammen med økologisk arganolie. Tilsammen arbejder de både for at beskytte og fugte huden: vi bruger hyaluronsyre med lav molekylevægt, som trænger mere effektivt ind i huden og hjælper med at reducere synligheden af rynkerne ved at øge produktionen af kollagen. I mellemtiden leverer arganolie en dosis E-vitamin og en mængde fedtsyrer, som begge reparerer huden. Arganolie har en række antioxidanter og hjælper også med at forbedre elasticiteten i huden. Det giver en fyldig, ungdommelig glød. Hvem skulle tro, at en fugtighedscreme kunne arbejde så hårdt!

Enhver med tør hud vil vide, at det er vigtigt at vælge den rigtige fugtighedscreme og at man bør kombinere kraftig fugttilførsel med nærende egenskaber, for at forbedre hudens fremtidige fugtbalance. Vores fantastiske Multi Peptide 360 Moisture Cream bruger eliksir fra figenkaktus til at indkapsle fugten takket være dens høje indhold af vandbindende forbindelser. Samtidig kombineres cacayolie og cupuacusmør til at reparere og styrke hudbarrieren, hvilket gør det mindre sandsynligt, at du oplever ekstrem tørhed i fremtiden. Men der er mere endnu! Den magiske creme indeholder både sacha inchi peptider og kokosnøddepeptider, som arbejder for at glatte huden og reducere antallet af rynker. Cremen indgår i vores Age Smarter 360-serie, der sigter mod at støtte din hud i alle aldre.

Hvis du har fedtet hud, er det fristende at tro, at fugtighedscreme ikke er noget for dig. Men det er faktisk slet ikke rigtigt: fedtet hud er ofte et resultat af en underliggende tørhed, der kompenseres for ved overproduktion af talg. Denne talg fører desværre ofte til overbelastning af porerne og det ender med uren og glinsende hud. Dem med fedtet hud bør kigge efter en vandbaseret fugtighedscreme i stedet for en oliebaseret, da den skal være let nok til at fugte, men ikke tilstoppe porerne. Vores True Balance Lotion indeholder hyaluronsyre der transporterer vandmolekyler dybt ind i huden; I mellemtiden sigter moringapeptider på at afbalancere talgproduktionen. Mens disse ingredienser er rettet mod årsagen til fedtet hud, fører de andre elementer krig mod symptomerne. Ingefærplanteceller reducerer porernes synlighed, og giver en matterende effekt, mens avocadoekstrakt hjælper med at reducere olieproduktionen yderligere – gennemsnitligt 40% mindre talgproduktion over en periode på tre uger.

Det er dog ikke alle produkter der virker mod overbelastet hud. Men hold øje med olier fra hyben og nigellafrø, der komplimenterer hudens naturlige egenskaber og plejer ansigtet. Det at vælge en god fugtighedscreme er alt sammen meget godt, men hvad nu hvis du planlægger at være udendørs en stor del af dagen? Vi vil altid anbefale at bruge en creme med SPF, og vores nye Climate Veil SPF20 er kombineret solbeskyttelse og fugtighedscreme. Igen bruger vi den hyaluronsyre med lav molekylevægt og kombinerer den med en overflod af andre herlige ingredienser. Cacayolie understøtter hudbarrieren gennem koncentrationer af bioretinol og linolsyre og hjælper hudbarrieren med at indkapsle fugt. Stamceller fra tyttebær øger den naturlige antioxidantvirkning og forhindrer UV-skader, mens du også reducerer forekomsten af rynker og forbedrer ansigtets fasthed. Og så er der koralrevsvenligt (reef friendly) zinkoxid, der fungerer som en fysisk blokker for solens skadelige stråler. Og så er cremen endda let tonet for at sløre ujævnheder på huden og give den et strålende og fejlfrit udseende!

Vi kan godt lide at bruge fugtighedscreme to gange om dagen, så det er vigtigt at finde den rigtige til din hud! Det er også godt at huske, at du kan mikse og matche: måske foretrækker du en let dækning om dagen, men har lyst til, at din hud får mere fugtig natten over. Prøv også at tænke på det skiftende klima: hvad der fungerer om sommeren vil ikke nødvendigvis fungere optimalt om vinteren, og det er vigtigt at lytte til din hud og reagere på, hvad den har brug for.

Forhåbentlig opleves den evige søgen efter en god fugtighedscreme lidt mindre skræmmende for dig nu.