Bliv ældre på den yndefulde og smarte måde

Vi har intet imod at blive ældre! Vi tror nemlig på, ​​at en smuk sjæl vil skinne igennem i alle aldre, og vi tror også, at når vi bliver ældre, bør man kunne se livets præg på huden. Det er helt OK. Vi tror dog, at huden med alderen har brug for støtte. Det er grundidéen bag vores Age Smarter 360-koncept. Et koncept der anerkender, at hud kan have forskellige behov gennem vores levetid. Det kan være trættende at ændre hudplejerutiner, efter måske at have været vant til noget der fungerer det meste af livet, men vi har her sammensat et let lille program, der understøtter din hud efterhånden som du bliver ældre.

Selvom moden hud har en tendens til at ligge til den tørre side grundet en tyndere hud og reduktion i antallet af talgproducerende kirtler, er der ingen grund til at holde op med at rense huden dagligt! Faktisk er forurenende stoffer en af ​​de væsentligste faktorer i relation til hvordan huden ser ud, når vi ældes. Mangel på pleje kan tørre huden ud og få de fine linjer til at forekomme langt mere fremtrædende. Det er derfor vigtigt, at du fortsætter med at rense huden, især hvis du bor eller arbejder i en by. Du bør også vælge ingredienser, der giver optimal næring og beskyttelse til huden. Vores forkælende Gentle Cleansing Melts vigtigste ingrediens er baobabolie, der sammen med vanilje er rig på antioxidanter. Disse ingredienser bekæmper ​​frie radikaler fra forurening, samtidig med at de fjerner stressende stoffer fra huden, gør klar til en ny dag eller en fredelig nat og tilmed skaber en god base for andre produkter. Baobabolie er fyldt med A- og C-vitaminer samt calcium og protein, som kombineres for at forbedre hudens elasticitet, øge produktionen af ​​nye hudceller og give et helende boost. Når vi bliver ældre bremses produktionen af ​​hudceller, så vi sidder ofte tilbage med et lag aldrende eller døde celler på overfladen, der får huden til at se kedelig ud. Samtidig gør tabet af elastin, at huden mangler den spændstighed, som du havde da du var ung. Ved at integrere baobabolie i din daglige hudplejerutine, vil huden virke fyldigere, hvilket dæmper synligheden af fine linjer, og nye, friske hudceller kan finde vej til overfladen. Desuden er vores Gentle Cleansing Melt perfekt til både første og anden rens og vil fjerne eventuelle spor af makeup og solcreme fra ansigtet.

Nu hvor huden er ren, frisk og klar til at absorbere de nærende ingredienser, du lægger på den, er vores råd at følge op med et serum. Vores Superfood 360 Serum er et af vores top produkter og arbejder hårdt for at tackle de udfordringer, der dukker op, efterhånden som vi bliver ældre. Dette betyder ikke bare, at rynker begynder at vise sig: tekstur, spændstighed og udstråling påvirkes også! Vores superserum kan bruges i alle aldre og er spækket med en lang række fantastiske og ret potente ingredienser, der støtter huden. Sacha inchi er blevet brugt i årtusinder – det siges, at denne spiselige ingrediens hjalp inkaerne til at blive over 100 år! Og med hensyn til de peptider vi bruger, er det klinisk dokumenteret, at de reducerer omfanget af ​​rynker og at de gør huden mere fast. Samtidig stimulerer peruviansk maca – en anden ældgammel ingrediens – den cellulære omsætning og øger hudens udstråling. Endelig er der cacayolie, spækket med bio-retinol og linolsyre, som begge understøtter og fornyer hudbarrieren, indkapsler fugt og modvirker unødig tørhed.

Huden har derefter brug for en vis fugtighed for at kunne indkapsle den: Nu tager du fat i en fugtighedscreme! Serum er designet til at trænge hurtigt ind i huden, så du behøver kun at vente et par sekunder, før du er klar til at bruge creme. Vi bruger som regel vores Multi Peptide 360 ​​Moisture Cream, som igen er designet med moden hud i tankerne. Den er især god til tør hud, så du kan altid skifte den ud med et mindre fedt alternativ, hvis du føler, at din hud stadig generelt er til den mere fedtede side. Denne righoldige creme leverer en dosis superfoods og andre højteknologiske, grønne ingredienser til din hud og fugter intensivt mens den beskytter. Sacha inchi-peptider og cacayolie har også her deres arbejde at gøre, sammen med en række andre potente ingredienser. Kokospeptider udjævner rynker, mens de fugter og øger hudens elasticitet. Cupuacusmør er fyldt med fytosteroler, som hjælper med at understøtte kollagen og hudens elasticitet. I denne kombination giver disse to ingredienser dig en fyldig, næret hud, og de opretholder en stærk hudbarriere, der bedre kan holde på fugten. Det er her den sidste super ingrediens kommer ind i billedet: Figenkaktus har et højt indhold af vandbindende forbindelser, så det er en fantastisk fugter. Desuden beroliger den huden, dulmer rødmen og irritation, og styrker yderligere. Antioxidanterne i Moisture Cream betyder, at huden er beskyttet dagen igennem og således kan regenerere og komme sig om natten, hvilket igen gør det til et fremragende valg både morgen og aften!

Som med enhver hudtype anbefaler vi altid at man følger alt dette op med en god solcreme om dagen. Selv her i Nordeuropa, hvor skydækket ofte forekommer helt uigennemtrængeligt, kan solen ødelægge vores hud – især hvis vi prøver at bekæmpe ældningstegn! Vores lette Climate Veil Tinted SPF20 er et fantastisk hverdagsvalg, der efterlader huden perfekt beskyttet.

Det er ikke så svært at skabe en stærk hudplejerutine, hvis du bryder det ned i små trin. De grundlæggende skridt – rens, behandling og fugt – holdes ens uanset dine overordnede hudplejeformål. Som altid kan du lege med rutinerne for at finde frem til en skræddersyet løsning til dig, men dette er et godt sted at starte, hvis du føler dig fortabt. Du er velkommen til at tilføje en maske eller en øjencreme, hvis du føler, at det kan hjælpe – vores Hyaluronic Eye Complex er meget mindre skræmmende, end den lyder, og fantastisk til fugt af området under øjnene.

Hudpleje er en temmelig unik ting, og selvom den grundlæggende formel er den samme, er vi alle forskellige! Husk blot at understøtte din hud uanset hvor du er i livet, i stedet for at nedbryde og modarbejde den. Så kan det aldrig blive helt forkert!