Vi ser nærmere på øjenpleje

Nogle gange kan det godt være lidt overvældende med de mange produkter, der er faktisk findes til ansigtspleje. Fra serummer til mists med flere. Der er et produkt til ethvert behov og ønske. Desværre betyder det, at nogle af de vigtige og afgørende valg kan overses – måske er det lettere bare også at bruge fugtighedscreme som multi-tasking øjencreme? Selvom det ville være praktisk, er det faktisk sådan, at det sarte og fine område lige under øjnene har vidt forskellige behov i forhold til resten af ​​ansigtet. Det samme gælder læberne. Det er en af ​​grundene til, at øjnene har brug for et særskilt produkt: de kræver nemlig mere intens næring. Derudover har området under øjnene mindre tilbøjelighed til pletter og fedtet overflade, så det kan godt klare en rigere og mere fedtet og nærende creme, uden at huden slår ud. Her kigger vi nærmere på om du har brug for en øjencreme…

Huden omkring øjnene er tyndere end i resten af ​​dit ansigt og med finere og mindre blodkar, hvilket gør det til et af de første steder, du vil se tegn på fysiske problemer: mangel på søvn, sygdom og udtørring er alle syndere, der forårsager mørke rande under øjnene. Og tro ikke at det kun er noget du selv ser. Desværre! Undersøgelser i Sverige og Holland har påvist, at folk, der ser trætte ud, er mindre attraktive for andre – og øjenområdet er et af ​​de første til at afsløre dig.

En af de mest almindelige grunde til at folk starter med øjencreme er, at de får et par rynker og fine linjer rundt om i området. Og selvom vi absolut er fortalere for forebyggelse snarere end helbredelse, så vil det være ganske nyttigt at vælge en øjencreme, når man begynder at se ​​tegn på ældning. Men selvom alder helt sikkert spiller en rolle, når disse irriterende rynker opstår, så kan de også være forårsaget af solens stråler og vi vil derfor anbefale at bruge vores Climate Veil Tinted SPF 20 for at beskytte huden mod UV-skader. Rynker og linjer skyldes overvejende, at huden mister sin elasticitet og fugtighed – enten gennem UV-skader, stress eller blot alder – og det er her en øjencreme virkelig kan hjælpe. En af vores favorit ingredienser hertil er lavmolekylær hyaluronsyre, som holder op til 1000x sin vægt i vand. Dette gør det til en fantastisk fugtighedscreme, og den turbo-fugtede hud bliver spændstig og glat og alle fine linjer langt mindre synlige. Vi elsker faktisk effekten af hyaluronsyre så meget, at det er en af ​​de vigtigste ingredienser i vores Hyaluronic Eye Complex.

Mørke rande eller poser under øjnene er dog mindst lige så problematiske, og de fleste tror ikke, at en øjencreme kan hjælpe. Heldigvis er det så netop her, de tager fejl. En af de bedste måder at dulme øjenområdet på, er ved at bruge noget til afkøling. Du kan vælge de traditionelle agurkeskiver, men vi har noget bedre: vores Eye Complex bruger økologisk agurkeekstrakt, som hjælper med at berolige stressede og opsvulmede områder. På denne måde får du fordelene ved agurk, en dosis af de andre nærende ingredienser, og så kan du nok se hvor vi er på vej hen. En klar vinderløsning, hvis du spørger os! Derudover har Eye Complex applikatoren en kølende kuglespids, der forsigtigt masserer området under øjenene, får blodcirkulationen i gang og reducerer poset hud og og mørke rande.

En anden stærk og hemmelig ingrediens: det er klinisk dokumenteret, at planteceller fra tuberose går målrettet mod alle tre problematikker under øjnene: anti-rynke, anti-rande og anti-pose! Dette skyldes, at det forbedrer mikrocirkulationen i huden og modvirker væskeopbygning, der typisk er forårsaget af dehydrering eller stress. Derudover udjævner det hudtonen og frembringer hudens naturlige glans under øjnene. Det får dig til at se mere vågen og levende ud, det dufter godt og det fugter optimalt.

Når alt dette er sagt, så har du måske slet ikke behov for en øjencreme. Hvis dine stressniveauer (og din søvn!) er helt under kontrol, din kost er god og varieret og din hud stråler, så er der gode chancer for, at en øjencreme ikke vil have den store virkning. Men du bør måske alligevel se på, om der kan være et forebyggende skridt: Brug UV-resistente solbriller og solcreme for at beskytte din hud mod unødig overlast. Du kan stadig bruge en øjencreme, hvis du føler at dine øjnes behov ikke bliver opfyldt af din daglige ansigtscreme og huden har brug for et ekstra boost fugt. Eller hvis du altså bare vil forberede huden på årene der kommer. Det gør vi!