Vi introducerer vores bud på en reef friendly SPF-løsning!

Vi holder af hudpleje, men vi holder også af vores klode, og nogle gange er det svært at finde hudplejeprodukter der er skånsomme for begge parter.

Vores nye lancering var en svær fødsel for os – og det skulle den nok også være. UV-stråling er skyld i op til 80% af de synlige alderstegn, så det er noget vi gerne vil prøve at undgå. På den anden side forårsager ingredienser i konventionelle solcremer – især octinoxate og oxybenzone – betydelige skader på planeten såvel som i vores krop. Vi ville gerne finde et naturligt alternativ, der både skåner planeten OG beskytter vores hud.

Hvordan beskadiger konventionelle solcremer planeten?

Koralrev er blandt verdens allerstørste vidundere, og de findes i varme, tropiske havområder. Tropiske havområder findes hvor der er vidunderligt varmt vejr – og det er jo gode nyheder for feriegæster!

Desværre kan solcreme, der bør være med i kufferten, være meget skadeligt for koralrev: omkring 90% af SPF-ingredienserne på markedet siver ud i havet og ender med at gøre revene blege og føre til deres langsomme død.

Revene er ikke bare smukke at se på. De fleste forskere mener, at havet er kilden til omkring halvdelen af verdens iltproduktion. Koralrev er også hjemsted for en række forskellige økosystemer, der ikke kan trives når deres omgivelser dør. At forstyrre disse økosystemer betyder, at balancen mellem havets mange fødekæder ændres, og mange organismer påvirkes.

Så hvordan undgår vi det?

Masser af forskning! Vi har brugt ikke-nano-mineralbaseret zinkoxid, som giver en fysisk barriere mod både UVA- og UVB-stråler. Det giver dig en afdæmpet, dyb finish. Cremen passer bedst til normal og tør hud. Hvis du går efter et mere mat look, kan du afslutte med en løs pudder.

Ellers noget vi skal vide?

Ja! Vi har kombineret den effektive solbeskyttelse fra zinkoxid med nærende, anti-aging ingredienser, hvilket gør Climate Veil Tinted SPF 20 fantastisk til daglig brug.

Hyaluronsyre tilfører dybdevirkende fugt (et must i varme temperaturer!), mens det høje indhold af polyphenoler fra tyttebær-stamceller bekæmper frie radikaler, der er en hyppig årsag til hudskader. Tyttebær dulmer irritation og dæmper synligheden af rynker og alderspletter. Derudover styrker de hudens smidighed og tilfører ekstra fugt! I kombination med cacayolie, som reparerer og understøtter hudbarrieren, vil din hud føles spændstig og tilpas fugtet, idet alle de fugtighedsbevarende ingredienser bliver indkapslet korrekt i huden. Som altid er vores emballage lavet af genbrugsmaterialer, som tillige er fuldt genanvendelige.

Prøv vores Climate Veil SPF 20 her.