Summertime Skin Essentials

Så er det juni og selvom vejret endnu er en blandet fornøjelse, glæder vi os selvfølgelig til resten af sommeren! Selvom varmt vejr som regel er noget vi hilser velkommen, har det dog en tendens til også at fremprovokere en overflod af dilemmaer, når det gælder vores hud. Her har vi sammensat en praktisk ferieliste med alt det vigtigste!

Skal du flyve til udlandet? De internationale flyveregler siger, at du ikke må tage væsker med i beholdere over 100 ml, som håndbagage – hvilket kan afstedkomme, at du må tage afsted uden dit yndlingsprodukt, hvis du blot rejser med håndbagage! Heldigvis har vi lanceret alle vores mest populære hudplejeprodukter i praktiske rejsestørrelser. Så hvorfor ikke forkæle dig selv med en mini-version af det yndlingsserum eller den ansigtscreme, som du ikke ønsker at undvære? At rejse til forskellige klimaer kan tillige medføre store udsving i huden: Forskellige fugtighedsniveauer, en pludselig temperaturændring eller en uge med blæsende vejr kan alt sammen være yderst stressende, så det er helt essentielt at opretholde din daglige hudplejerutine.

Hvis du ikke rigtigt ved hvor du skal begynde, så har vi samlet et sæt af rejsevenlige produkter i Skin Care Taster Kit for strålende smuk hud. Vores sæt er selvfølgelig også fantastiske gaver til venner eller familie, som du ønsker at introducere for naturlig hudpleje.

At rejse til fremmede lande er ikke det eneste der giver vores hududfordringer. Øget UV-eksponering betyder, at huden er mere udsat for solskader og har mere brug for beskyttelse end nogensinde! Prøv vores nye (reef friendly!) Climate Veil Tinted SPF20 til en afdæmpet og smuk glød, der indeholder UVA- og UVB-beskyttelse. Vi anbefaler at bruge solcreme hele året rundt, men de længere dage med ophold udendørs betyder, at det er særligt vigtigt i de kommende måneder.

Så er der jo naturligvis også problematikken med at huden skal være i topform og tage sig flot ud i shorts og ærmeløse toppe! Heldigvis har vi en hel del produkter, der fjerner ethvert synligt tegn på sløvhed og giver fantastisk udstråling. Start med at gnide vores nænsomt eksfolierende Tropical Blossom Body Polish på arme og ben – eller hvor som helst du føler din hud har brug for et boost! Produktet indeholder økologisk sukker til at glatte og polere huden og dufter himmelsk. Skyl efter og følg op med en af ​​vores lækre body wash.

Derefter har du flere muligheder: Vi vil altid anbefale en fugtgivende behandling efter eksfoliering, men der er så meget at vælge imellem! For at give et løft til din sommerglød, så brug vores Sunless Glow Body Lotion, der opbygger en gradvis gyldenbrun farve, uden at du skal udsættes for skadelige UV-stråler. Derudover kan du smøre lidt Tropical Blossom Body Butter på, hvilket booster sommerduften og efterlader huden silkeblød. Til hud der er tilbøjelig til ar eller strækmærker, er vores Skin Savior Body Oil en nødvendighed. Den fugter huden samtidig med at den booster celleomsætningen. Hvis du er mere interesseret i en lotion end en olie, har vi to lækre valg: African Orange forfører med en duft af blodappelsin, vanilje og et strejf af sort peber, mens vores Citrus Blend tilbyder enebær, lime, citron og basilikum. Hvem har så brug for en Gin & Tonic?

Som en naturlig afslutning på en god sommer hudpleje rutine anbefaler vi Satin Body Gloss – som vi synes er en absolut nødvendighed til enhver sommerfest! Ikke alene er den spækket med nærende ingredienser, der holder huden sund og glad; den giver tilmed et eksotisk strejf af glimmer, der gør den til dit hemmelige sommervåben i aftentimerne! Den er designet til arme, ben og overkrop, men du kan også spraye lidt i håret, og du vil opleve at sprayen fanger sollyset helt magisk! Uanset om du vil have afdæmpet glimmer på ben, kraveben eller i håret, vil dette sommerstrejf give dig et forførende forspring.

Når du har taget vare på kroppen, er det tid til at gå videre til ansigtet. Vi er sikre på at at du ved, hvilke produkter der passer bedst til din hud – men hvis du savner inspiration, så tjek vores blog for ideer!

Et område vi ofte forsømmer er læberne. Hurtige ændringer mellem varmt vejr og airconditionerede kontorer kan betyde, at læberne ender med at være revnede og tørre. Men vi har en løsning! Vores veganske Lip Treat er fantastisk til lige at have med i tasken og kan let komme til undsætning, når du føler at læberne har brug for en dosis fugt!

Vi sætter en ære i at du kan have dit personlige hudplejesortiment med på farten, og lægger derfor en del energi og tankevirksomhed i at have praktiske rejsestørrelser parat til dig. Hvad vil du have med i år?