Opgradér rutinerne mod tør hud

Hos Evolve er vi helt overbeviste om fordelene ved gode hudplejerutiner. Det handler dog ikke blot om det at kombinere produkter og ingredienser. Nej, en god rutine skal være i stand til at skabe en oase af ro i vores ellers hektiske liv. Bagefter bør både krop og sjæl være afslappet og glad – og fordi vi har en tendens til at kategorisere hudplejerutiner som enten morgen- eller aftenrutiner, kan gode rutiner være rare måder at starte eller afslutte dagen på, og sikre en afslappende nattesøvn. Er du ikke helt sikker på, hvor du skal starte? Vi har sammensat et let hudplejeprogram til normal-tør hud her nedenfor.

God hudpleje starter altid med en god aftenrens. Vi er store fortalere for dobbeltrens – især hvis du bruger ansigtsmakeup og/eller solcreme i dagligdagen. Du kan bruge en oliebaseret rens, som eksempelvis vores Gentle Cleansing Melt. Den fjerner al makeup og alle overfladeforurenende stoffer og efterlader din hud ren og klar til anden runde! Hvis du ikke har hverken tid eller lyst til det, eller hvis det vil gøre huden for fedtet, kan du prøve vores Liquid Crystal Micellic Cleanser til at fjerne makeup, før du går videre til den egentlige rens.

Nu kommer den egentlige rens. Hvis din hud ligger til den tørre side, er du velkommen til at bruge en anden (eller den samme) oliebaserede rens, som i forrige trin – der er ingen regel, der siger, at du skal skifte for at få fine resultater. Vores Gentle Cleansing Melt indeholder baobabolie, der øger hudens indhold af calcium, A- og C-vitamin samt protein. Alle disse stoffer skaber elastisk, spændstig hud, og hudcellerne styrkes og genopbygges. Det er vigtigt at rense huden om aftenen, især hvis du bor i byen: eksterne, forurenende stoffer kan ødelægge vores sarte hud! Ved at fjerne eventuelt farlige elementer tillader vi vores hud at hvile natten over, hvilket er tidspunktet hvor vores krop restituerer og absorberer alle fordelene af vores produkter.

Hvis du har brug en nænsom eksfoliering, er det nu du skal bruge det, eller en ansigtsmaske. Både vores Radiant Glow Mask og vores Miracle Mask virker efter kun få minutter og efterlader huden sund og glat. Det er bedst at bruge en af disse masker et par gange om ugen for ikke at udsulte huden – selv de mest nænsomme eksfolianter skal bruges med måde! Vi anbefaler den chokoladeagtige Radiant Glow Mask, hvis du er på udkig efter en grundig scrub, og Miracle Mask hvis er du mere til en let kemisk eksfoliering.

Når du har skyllet masken af, eller hvis du ikke bruger en, bør du duppe ansigtet tørt og gå over til serum. Serummer er potente blandinger af aktive ingredienser, der kan hjælpe din hud med at nå sit fulde potentiale, og det bedste er, at du kan vælge ud fra dine specifikke behov. Til tør hud anbefaler vi enten vores Hyaluronic Serum 200, der giver huden et ekstra fugtgivende boost eller vores Superfood 360 Serum. Den er designet til vores Age Smarter 360-koncept, der sigter mod at understøtte huden i alle livsfaser. Superfood 360 Serum er rettet mod fine linjer og rynker, samtidig med at den forstærker hudbarrieren og indkapsler fugt.

Når huden er godt forberedt og afrenset, vil et serum let trænge ind på få sekunder. Herefter er det tid til fugtighedscreme. Selv olierige hudtyper har brug for fugtighedscreme for at opretholde en sund og naturlig balance, og for tør hud er det naturligvis et must! Igen har du et valg her: vores Daily Renew Facial Cream fugter og beroliger, mens Multi Peptide 360 Moisture Cream er designet som Superfood 360 Serum med ældningstegn i tankerne.

Og nu til sidste trin, før du kan gå i seng! Vi anbefaler en øjencreme – vores Hyaluronic Eye Complex kommer med en afkølende kugle, der masserer det sarte område under øjenene, når du ruller. Tør hud kan være specielt udpræget under øjnene, og denne målrettede tilgang betyder, at du vil se helt vågen ud! Og endelig, hvis din hud stadig har brug for noget ekstra komfort, anbefaler vi at afslutte med vores herlige Miracle Facial Oil. Du kan blande et par dråber i din fugtighedscreme eller tilføje dem ovenpå til allersidst, hvis du ønsker et ekstra boost fugt. Olien forsegler alle de herlige ingredienser og lader dem komme på arbejde, mens du sover!

Det var bare aftenrutinerne! Vi lover dog, at vores foretrukne morgenrutine er lidt enklere. Rens blot med dit eget valg af ansigtsrens – baobabolien i vores Gentle Cleansing Melt, der er så fordelagtig før sengetid, er mindst lige så nyttig her: antioxidanter beskytter huden mod skader fra frie radikaler, og gør dig klar til at møde omverdenen. Derefter skal du blot duppe noget serum på, og hvis du har brug for det, noget fugtighedscreme. Gerne noget der indeholder SPF – vi kan lide vores reef friendly Climate Veil Tinted SPF 20. Måske bør du afslutte med et pift af vores Daily Defence Moisture Mist, som fugter og toner mens du beskytter huden mod forurening. Her er der tale om en hårdtarbejdende ven!

Husk: du kender din egen hud bedst, og selvom vi elsker at prøve nye produkter, så er det helt OK at holde sig til det man kender. Hvis du for eksempel ved, at din hud generelt får fugt nok med bare en fugtighedscreme, men på dage med vind, regn og rusk har brug for lidt ekstra styrke, kan du prøve at tilføje et par dråber Miracle Facial Oil, eller skifte din normale rens ud med en, der har et højere fugtindhold. Der er ingen regler, der siger, at dine hudplejerutiner skal følge et fast mønster! Hvorfor ikke bruge dette som en fast base og så prøve at eksperimentere dig lidt frem?