Möt upphovsmakarna: Laura

Idag träffar vi Laura, grundare och VD för Evolve Organic Beauty. Du kan vanligtvis hitta Laura fullt upptagen i studion, med nya idéer till nya produkter, eller så pratar hon med pressen/bloggare eller fastna i ett riktigt bra kalkylblad.

Namn: Laura Rudoe

Roll: Grundare och VD

Berätta lite om en typisk dag för dig i Evolve Studio: Varje dag är annorlunda för mig! Ena dagen blandar jag en ny parfym och nästa dag möter jag bloggare vid ett PR-event. Variationen är en av anledningarna till att jag verkligen älskar mitt jobb.

Vad är din favoritdel i din roll? Min favorit del av rollen är när jag får prata med kunder och höra om de fantastiska effekter som våra produkter har haft på dem! Jag älskar att höra om hur våra läckra Evolve-produkter har satt ett leende på någons läppar, eller om de fördelar de har haft på någons hy, det gör mig alltid glad att vi har gjort någons dag lite bättre.

Berätta något om dig som vi inte redan vet: Jag älskar att sjunga och på min fritid deltar jag i en lokal mixkör som heter Strictly Acapella!

Vilken är din hudtyp? Jag har en väldigt känslig och reaktiv kombinationshud. Från mina tonår till trettio led jag av finnar, vilket var en stor del av anledningen till att jag anpassade mig till en mer naturlig livsstil och det ledde sedan till mitt intresse för att utveckla naturliga hudvårdsprodukter som skulle hjälpa andra människor med deras hud.

Vad är din favorit Evolve-produkt? Det här är knepigt eftersom de alla är som mina barn, det är omöjligt att välja en favorit! Den som jag använder oftast är Gentle Cleansing Melt. Jag fullkomligt älskar hur den får min hud att känna sig och den fantastiska ekologiska Rose Otto eteriska oljans doft.

Berätta för oss om dina bästa skönhetstips: För känslig hud, “less is more”! Jag rengör bara min hud en gång om dagen och använder en ansiktsmask en gång i veckan. Jag gillar att välja några bra produkter som jag vet att min hud älskar för att göra min hud glad.

Vi gladde oss verkligen åt att träffa Laura idag, se till att besöka vår teamsida innan mötet med resten av Evolve Beauty makers!