Mød vores team: Laura

I dag møder vi Laura, grundlægger og CEO hos Evolve Organic Beauty. Du kan normalt finde Laura i studiet, travlt beskæftiget med ideer til nye produkter, i snak med presse og bloggere eller fordybet i en omgang Excel.

Navn: Laura Rudoe, Grundlægger af Evolve Beauty

Rolle: Grundlægger og CEO

Fortæl os lidt om en typisk dag for dig: Hver dag byder på noget nyt for mig! Den ene dag arbejder jeg med en ny duft og den næste møder jeg bloggere ved et PR-event. Det er netop alt det afvekslende der gør, at jeg virkelig elsker mit arbejde.

Hvad er det bedste ved din nuværende rolle? Det bedste er, når jeg kommer til at tale med kunder og hører hvordan ​​vores produkter har hjulpet dem! Jeg elsker at høre hvordan vores lækre Evolve-produkter har fået smilet frem i andres ansigt, eller om de fremskridt de har medført på en persons hud. Det gør mig altid glad at høre, at vi har gjort nogens hverdag lidt bedre.

Fortæl os noget om dig, som vi ikke allerede ved: Jeg elsker at synge og i min fritid synger jeg i et lokalt kor kaldet Strictly Acapella!

Hvad er din hudtype? Jeg har rigtig følsom og sensitiv kombinationshud. Helt fra teenageårene og op i trediverne led jeg af akneudbrud, som til sidst motiverede mig til en langt mere naturlig livsstil. Det har ført til min interesse for at udvikle naturlige hudplejeprodukter, der hjælper andre med at få styr på deres hud.

Hvad er dit eget foretrukne Evolve produkt? Det er svært, fordi de alle er som mine børn, så det er umuligt at vælge en favorit! Det jeg ofte bruger er Gentle Cleansing Melt. Jeg elsker det den gør ved min hud og den herlige økologiske duft.

Hvad er dit personlige skønhedstip: Når det gælder sensitiv hud skal man arbejde med “less is more”! Jeg renser kun min hud én gang om dagen og bruger en ansigtsmaske én gang om ugen. Jeg kan godt lide at vælge et par enkelte, gode produkter, som jeg ved, at min hud elsker. Keep it simple!

Det var super hyggeligt at snakke lidt med Laura. Hop over til vores team-side, for ​​at møde resten af ​​Evolve Beauty teamet!