Ingrediensfokus: moringa

Moringa er kendt som ‘The Miracle Tree’ eller ‘Drumstick Tree’ og er fyldt med vitaminer, mineraler og enorme mængder af antioxidanter.

Det er derfor, det har været brugt i skønhedsritualer så langt tilbage som det gamle Egypten. Olien fra moringafrøene blev betragtet som så mirakuløst, at egypterne fik det med sig i graven, sammen med smykker og møbler!

Moringa træet er hjemmehørende i dele af Afrika og Asien. Fra det meste af træet kan man udnytte fordelene: i mel, frø og blade!

HVORFOR ELSKER VI MORINGA?

ANTI-INFLAMMATORISK | ANTI-AGEING | ANTI-OXIDANTISK | FUGTGIVENDE | BEROLIGENDE

Superfugtende og effektivt som anti-ageing ingrediens. Vi kunne fortsætte i flere dage med at nævne de sundheds- og hudplejefordele, som Moringa indeholder, men det, der gør det så effektivt indenfor hudpleje, er dets antiinflammatoriske egenskaber.

Vores moderne livsstil betyder, at vi dag efter dag udsættes for stress og miljøforurening, især os der bor i byområder.

Giftige dampe fra trafik-, UVA- og B-stråler og miljøforurenende stoffer forårsager alle hudproblemer, der kan føre til betændelse, irritation og øget følsomhed.

Moringa-ekstrakter arbejder for at understøtte huden med dets antioxidant-forsvar, hvilket forhindrer yderligere skade og beskytter allerede betændt hud. Det stopper effektivt forurening, der sætter sig på huden – og bliver dermed til en usynlig beskyttelsesfilm!

Andre Moringa fordele:

Moringa har alle de essentielle Aminosyrer, der kræves af kroppen, hvilket gør det til en meget yndet “superfood.”

Moringa kosttilskud anvendes ofte for at understøtte helingsprocessen efter operationer og andre skader, på grund af dets anti-inflammatoriske egenskaber.

Moringa er også utrolig anvendelig i hovedbund og hår, da det indeholder alle de vitaminer, der er nødvendige for at pleje hårsækkene.

Moringa indeholder 25 gange mere jern end spinat, 15 gange mere kalium end bananer, 4 gange mere protein end æg.

 

Find Moringa i:

[vc_row][vc_column width=’1/4′]

DAILY DEFENCE MOISTURE MIST[/vc_column][vc_column width=’3/4′][/vc_column][/vc_row]