Ingrediensfokus: kokos

Kokostræet (Cocos nucifera), er hjemmehørende i de varme klimaer i Malaysia, Polynesien og Sydasien. Træet er kendt som ‘The Tree of Life’ og det er vitterligt livbringende for huden!

Et træ kan give op til 200 kokosnødder. De er alle fyldt med mineraler og vitaminer, som ikke blot er næringsrige men også beroligende og rensende for huden.

Hos Evolve har vi udviklet en masse godt af kokosnødder ved at bruge 3 forskellige dele som “mirakel ingredienser” i vores produkter:

ØKOLOGISK KOKOSOLIE

Kokosolie udvindes fra kokosens indre kød.

Det er blevet brugt i århundreder af øboerne i Stillehavet til hudpleje, men det er først for nylig blevet populært i vestlige kulturer til madlavning og til brug i hudpleje, hvorved det har gjort sig fortjent til sit ry som “fødevarernes naturlige darling”.

Kokosolie har dybderensende egenskaber, hvilket gør det ideelt til hud-rensning Det har ligeledes antibakterielle egenskaber og har vist sig effektivt mod svamp. Huden bliver frisk og ren.

Kokosolie indeholder også Triglycerider, som kan trænge dybt ind i huden og stimulere kollagenreparationen, hvilket gør den til en god anti-ageing ingrediens.

Find kokosolie i:

SUPERFOOD SHINE CONDITIONER
COTTON FRESH DEODORANT CREAM
NOURISHING HAIR ELIXIR
MIRACLE FACIAL OIL

GENTLE CLEANSING MELT


PARTIKLER AF KOKOSSKAL

Partikler af kokosskal er simpelthen skallen fra kokosnødden knust ned til en finkornet pulver, perfekt til nænsom eksfoliering og afrensning af tør og død hud, hvilket understøtter genoprettelsen af en sund glød!

Hvad der gør denne ingrediens endnu vigtigere for os er, at det er helt naturligt og biologisk nedbrydeligt. Med andre ord: Det perfekte alternativ til miljøskadelige plastpartikler.

RADIANT GLOW MASK


KOKOSPEPTIDER

Den mest “mystiske” ingrediens vi bruger fra kokosnødden er kokospeptider!

Disse “mirakelarbejdere” i ministørrelse har fantastiske fugtighedsgivende og glattende hudplejeegenskaber, som hjælper med at reducere synligheden af linjer og rynker.

De hjælper med at fastholde hudens væv ved at stimulere sammentrækningen af ​​kollagenfibre og beskytte dem mod nedbrydning. Dette hjælper også til med at beskytte huden mod frie radikaler.

Der har været gennemført mange undersøgelser på frivillige, og resultaterne viser, at der er en gennemsnitlig reduktion på 32% i synligheden af rynker.

Efter at denne ingrediens blev klinisk testet på hudprøver i laboratoriet i 1 måned gav resultaterne nogle temmelig overbevisende resultater:

+ 26% af pro-collagen 1 stimulering

+ 14% kollagenfibre sammentrækning

+ 81% beskyttelse af elastiske fibre

+ 85% hæmning af frie radikaler

+ 46% stimulering af fibroblaster

+ 94% MMP hæmning

Find kokospeptider i:

DAILY RENEW FACIAL CREAM