Ingrediensfokus: figenkaktus

I naturen er det ofte sådan, at de smukkeste planter skjuler de mest beroligende, nænsomme stoffer. Mød en sådan plante nu: figenkaktus.

Det er en slags kaktus, der normalt findes i Central- og Sydamerika. På grund af sine tørre voksesteder er den over tid tilpasset til at bevare fugt, beskytte og afgifte; alle disse egenskaber er meget anvendelige i vores hudpleje.

Figenkaktus er rig på fedtsyrer og er også fyldt med vitaminerne A, C, E og K, sammen med calcium, antioxidanter, betalainer (naturlige antioxidanter) og linolsyre – for nu bare at nævne nogle få!

FAKTA: Figenkaktus giver det højeste indhold af E-vitamin sammelignet med enhver anden skønhedsolie – selv mere end branchens foretrukne olie, arganolie – og planten har tillige den højeste procentdel af umættede fedtsyrer (88%), hvilket gør den til en superhelt indenfor hudpleje.

FORDELE

LYSNING

Figenkaktus er spækket med antioxidanter, der hjælper med at beskytte dig mod miljømæssige stressorer.

FUGT

Det høje linolsyreindhold i figenkaktus kan tilføre fugt til selv den mest dehydrerede hud.

Dette er ikke kun en fordel for tør hud, det er også fantastisk til kombineret/fedtet hud, da huden absorberer fugten i stedet for at efterlade et fedtet lag oven på huden.

MINDRE PORER OG ØGET KOLLAGEN PRODUKTION

Figenkaktusolie holder dine porer tætte ved at holde kollagenlaget i huden fugtet og sundt, mens det sørger for ikke at tilstoppe porerne, hvilket gør den særligt velegnet til akne-plaget hud.

LYSNER MØRKE PLETTER

Det høje indhold af K-vitamin hjælper med at gøre stædige mørke pletter mere lyse og lysner tillige de mørke render under øjnene – så kan ingen se hvis du har sovet dårligt!

REDUCERER TEGN PÅ ÆLDNING

Kollagen er den ingrediens i huden, der giver an fast tekstur og en glat struktur. Det er nærende og giver et sundere udtryk.

Når du kombinerer det med antioxidanter (reducerer fine linjer og forebygger miljøskader) og intens fugtpleje, er det nemt at se, hvorfor selv dem med meget moden hud melder om utrolige fordele ved at inkludere Prickly Pear i deres daglige rutiner.

LINDRER IRRITERET OG SENSITIV HUD

Figenkaktus er ikke-irriterende, så det er perfekt til følsom hud. Det har beroligende egenskaber og kan lindre milde betændelser og reducere rødmen.

 

[vc_row][vc_column width=’1/4′]

Figenkaktus findes i vores Daily Defence Moisture Mist[/vc_column][vc_column width=’1/4′][/vc_column][vc_column width=’1/4′][/vc_column][vc_column width=’1/4′][/vc_column][/vc_row]