Hybenrosens fortræffeligheder

Hybenolie, blandt andet også kendt under navnet hybenkerneolie, er et gammelt middel til effektiv hudpleje. Men det betyder ikke at det er forældet, eller at det kan erstattes af mere trendy og moderne ingredienser. Den tidløse olie trænger effektivt ind i huden og giver mange fordele. Læs mere her for at for at få en forklaring på, hvorfor det er en af vores vigtigste ingredienser!

Hybenolie indeholder høje niveauer af essentielle fedtsyrer, som linolsyre. Disse arbejder for at styrke og understøtte hudbarrieren, indkapsle fugt og tilføre nærende stoffer. Derudover bremser olien eksterne forurenende stoffer og holder følgeskader væk fra de dybere lag i huden. Disse forurenende stoffer omfatter UV-stråler og luftbårne partikler som røg. Det er altsammen faktorer som provokerer frie radikaler til at angribe huden, hvilket så forårsager rynker og anden lokal skade.

Interessant nok er det ikke kun dem med tør hud, der med fordel kan anvende hybenolie. Linolsyreindholdet er nemlig også nyttigt, hvis man døjer med uren hud og akne. Hybenolie er ikke-komedogen, hvilket betyder at den ikke tilstopper porerne. Tilstopning er en af ​​de væsentligste årsager til akne, sammen med en underproduktion af linolsyre i talg. Ofte resulterer dette i et overskud af talg, fordi huden forsøger at overkompensere. Det ses også i form af både olieagtig hud og andre urenheder. Ved at tilføre hybenolie i hudplejen hjælper du derfor med at genoprette balancen i talgproduktionen og du bør hurtigt mærke at huden bliver mere rolig. Et andet godt argument er, at ​​linolsyreindholdet i hybenolien er spækket med E-vitamin, polyphenoler og anthocyanin, som alle kan bidrage til at dulme inflammation. Det gør olien til et godt værktøj, når du har en aktuel krise med udbrud, for du vil opleve at urenhederne bliver mindre røde og betændte. Når du kan tackle både nuværende og fremtidige udbrud, så er det klart en sejr i vores verden.

Oliens fedtsyrer og antioxidanter kan også være nyttige på andre måder. De hjælper med at øge celleregenerationen, hvilket betyder, at du får nyere, mere strålende hud med spændstighed.

Kombineret med A-vitamin (retinol) og C-vitamin, der begge er naturlige eksfolianter, vil din hud komme til at stråle på ingen tid. Begge vitaminer bruges også i produktionen af ​​kollagen, og når huden får nok af alt dette, bliver den altså bare mere fast og spændstig. I tillæg til dette har hybenolie også vist sig at bekæmpe et enzym, der nedbryder eksisterende kollagen. Farvel til slap og trist hud!

Og måske ved du også allerede, at hybenolie kan dæmpe synligheden af ar og fine linjer? Dette sker over længere tids brug, efterhånden som huden regenererer.

Til trods for at være en olie, er hybenolie kategoriseret som en ikke-fedtende olie – det vil sige, at den trænger hurtigt ind og ikke bare lægger sig på overfladen og fedter. Den kan anvendes som en fantastisk fugtighedscreme til fedtet hud – men normal og tør hud kan også have god gavn takket være de fugtende og genopbyggende fordele. Især hvis du er lidt oppe i årene og huden er begyndt at få flere af de fine linjer.

Så hvordan bruger du så hybenolie optimalt i forbindelse med dine hudplejerutiner? Vi anbefaler at du fordeler et par dråber af vores Miracle Facial Oil på ansigtshuden efter rens om aftenen. Bio retinolen fra A-vitamin vil så kunne virke henover natten, og du vil vågne op med glattere og mere rolig hud. Du kan også bruge olien i løbet af dagen, men forvent ikke, at huden så kan se helt mat ud. Men måske kan du bruge dette positivt: Bland en dråbe Miracle Facial Oil ind i din foundation og dup det ud langs dine kindben for en afdæmpet glød!

Men lad os ikke begrænse oliens fordele til ansigtet. Vores Skin Savior Body Oil kombinerer hybenolie med baobab og essentielle olier fra mandarin, der nærer, forbedrer hudens spændstighed og booster celleopbygningen. Som en bonus har den en lækker naturlig duft af mandarin, som gør fugtplejen til en sanselig og lækker oplevelse. Vi anbefaler at du bruger vores Skin Savior Body Oil jævnt fordelt på kroppen, lige efter at du har taget bad, mens huden stadig er lidt fugtig. Du skal naturligvis først tørre dig med et håndklæde, det er klart. Men brug olien inden huden er helt tør, så vil du blive forbløffet over forskellen!