Herlige opskrifter på mocktails

Sensommeren er højsæson for have- og nabofester eller – hvis vejret skuffer – indendørs sammenkomster. Desværre betyder det også indtag af cocktails, som kan ødelægge vores krops sundhedsbalance på grund af det høje alkohol- og sukkerindhold. Men hvorfor så ikke prøve en mocktail i stedet? Du får alt det sjove ved at hygge og drikke sammen med vennerne uden de forfærdelige tømmermand eller eftervirkningerne af alkohol på huden. Læs lidt videre her og få din mocktail til at fungere for dig: vi tror fuldt og fast på, at du er, hvad du spiser – hvilket betyder, at din hud og dit udseende afspejler dit tarmsystems sundhedstilstand.

Hvis du vil gøre noget godt for maven og tarmene, så prøv en Strawberry Kombucha Mojito. Kombuchas probiotiske egenskaber har gjort det til en favoritdrink for dem, der har brug for at berolige en irriteret mave. Hvis du vælger en kombucha lavet af grøn te, får du også alle fordelene ved netop det: antioxidanter, der kan hjælpe med at forhindre celleskader og muligvis endda et kærkomment boost til vægttab! I denne opskrift er kombucha kombineret med jordbær, som hjælper med at beskytte dit hjerte, øge det gode kolesteroltal og sænke dit blodtryk. Drikken indeholder tillige mynte, der beroliger maven og forbedrer fordøjelsen. Denne drik er herlig, hvis du vil vågne op og føle dig sund og frisk – og måske en smule tilfreds med dig selv.

En anden mulighed, der også anvender kombucha, er en Pinapple Ginger Kombucha cocktail. Ingefær er en velkendt kur mod kvalme, så dette er en god råvare at bruge, hvis du føler dig lidt brugt af den ene eller anden grund! Derudover kan ingefær lindre ømhed i musklerne, og dens høje antioxidantindhold betyder, at den beskytter huden mod skader fra frie radikaler, hvilket kan føre til tidlige alderstegn. Ingefær udjævner endda hudtonen og forbedrer elasticiteten.

Hvis du ikke kan lide kombucha, eller foretrækker en sødere mulighed, er Strawberry Basil Lemonade muligvis løsningen. Det har vist sig, en håndfuld jordbær indeholder mere C-vitamin end en hel appelsin. C-vitamin har et væld af fordele for din krop, og du har måske bemærket, at det er begyndt at dukke op som lidt af et buzzword i skønhedsbranchen i de senere år. Det slyldes, at C-vitamin – også kaldet askorbinsyre – er vigtigt for vækst og genopbygning af alt kropsligt væv. Det har også positiv indflydelse på hudens produktion af kollagen. Kollagen er det, der holder vores hud elastisk og spændstig, så vi gør alt hvad vi kan, for at få kroppen til at producere den optimale mængde! C-vitamin er også vigtigt for sårheling, så hvis du har åbne sår – inklusive aknepletter – vil det fremskynde helingsprocessen. Desuden er jordbær bare lækre og velsmagende! Kombiner dem med citron og basilikum, og du har en vinder! Citroner har også et højt C-vitaminindhold og kan hjælpe fordøjelsen og fremme vægttab, mens basilikum hjælper med at udskille toksiner fra dine blodbaner. Disse toksiner er ofte årsag til alderspletter, så basilikum er en god ingrediens at ty til, hvis du vil have en klarere og mere strålende hud. Lækker, let og ernæringsmæssigt genialt? Vi takker og bukker!

Hvis det køligere vejr gør dig nedtrykt, hvad så med en varmende mocktail til at højne humøret? Den lækre Ginger Pear Cider med vaniljebønner varmer på rekordtid! Du får et boost af antioxidanter fra ingefæren, som styrkes yderligere af de høje niveauer i pærerne. Samtidig vil den gode dosis kostfibre, som de leverer, virke fantastisk på dit fordøjelsessystem. Du kommer til at stråle indefra! Vaniljebønne er et godt valg til at søde dine opskrifter, da den giver den dejlige, runde note uden at tilføje ekstra sukker.

Alternativt kan du prøve en let og frugtagtig sommerløsning. Lavendel får os altid til at tænke på sydeuropæiske dage på landet med masser af solskin! Lavendel er fantastisk for nervesystemet, så en Blueberry-Lavender Fauxito er en klar favorit! Antioxidanterne i blåbær sløver ældningsprocessen og bekæmper frie radikaler. Mynte beroliger fordøjelsessystemet.

Så hvad synes du om at udskifte din cocktail med en mocktail? Vi har aldrig haft det bedre!