Gør huden efterårsklar

Ligesom sæsonerne skifter, skifter også hudens behov. De lavere temperaturer, brug af centralvarme, alt for varme bade, ændring af daglige rutiner og blæsende vejr er altsammen med til at sætte sig tydelige spor i huden og kan skabe problemer, såsom ekstra sensitivitet, irritation, tørre pletter og endda udbrud af urenheder.

Derfor kræver sæsonernes skiften ikke blot ændringer i garderoben, men også ændringer i dine hudplejerutiner. Her kommer nogle af vores vigtigste og bedste tips til beskyttelse og næring af huden dette efterår

1. FÅ EN LUFTFUGTER

Luftfugtere arbejder ved at tilføre fugt i luften, og det at booste luftfugtigheden i dit hjem eller kontor kan være meget gavnligt og give din hud ro og ekstra fugt. Brug af en luftfugter kan tillige hjælpe med at berolige sensitiv hud og reducere rødmen.

2. BRUG OLIE

Brug olie for at forhindre fugttab i hudens lag og for at indkapsle den. Tro det eller ej, olie er faktisk gavnligt for selv fedtede og kombinerede hudtyper, samt naturligvis for tør hud, da det kan bidrage til at afbalancere talgproduktionen. Sørg for at bruge naturlige, vegetabilsk baserede produkter, som arganolie eller hybenolie. Mineralsk olie (udledt af petroleum) absorberes ikke korrekt i huden og kan derimod tilstoppe porerne, hvilket resulterer i uren hud. (Prøv vores Miracle Facial Oil!)

3. TILFØR FUGT I DIN KOST

Tilfør fugt til dit væv indefra ved at inkludere fugtholdige fødevarer i din kost. Fødevarer som grøntsager, vandholdige frugter og sunde fedtstoffer er fantastiske til at afbalancere kroppen. Prøv også at medtage omega-holdige produkter. Sørg ligeledes for at reducere dehydrerende elementer i din kost, såsom alkohol, koffein, tørt kød og stivelse. Supper er gode til at fugte krop og hud (især på denne tid på året) og glem ikke at øge dit indtag af vand, rent postevand. Ikke andet!

4. EKSFOLIÉR

Fjern døde hudceller, der sidder på overfladen af ​​din hud for at afdække porerne og tillade hudplejeprodukter at trænge ind og arbejde mere effektivt. Eksfoliering booster tillige den cellulære fornyelsesproces, samtidig med at man målretter udbedringen af tørre pletter. (Prøv vores Radiant Glow Mask eller Miracle Mask for en nænsom eksfoliering af ansigtet eller gå efter vores Tropical Blossom Body Polish til kroppen).