Fordelene ved jojobaolie

I årevis har jojobaolie været et af de helt store navne indenfor beauty-industrien. Vi ser den blandt andet i anti-aging produkter, nærende balm til tør hud og akne-forebyggende serum. Jojoba ses overalt og med god grund: Den har mange fantastiske egenskaber og kan hjælpe stort set alle hudtyper!

Og det er ikke kun den moderne kosmetik, der udnytter dette flydende guld: indianerne brugte det til sårbehandling takket være dets antibakterielle og beroligende egenskaber. Dette er en af ​​grundene til, at det er så fantastisk at bruge i aknebekæmpende produkter: Jojoba bekæmper bakterierne og efterlader huden renere og mere fri for skader. Der er dog flere grunde til, at den anbefales til olieholdig hud. Jojobaolie efterligner egenskaberne i hudens naturlige talg så nøjagtigt, at huden ikke kan kende forskel. Hvis din hud har føltes særlig olieholdig på det seneste kan det være fordi den forsøger at kompensere, hvis du har strippet den for sine naturlige olier og fugt. Det kan også ske helt naturligt i koldt vintervejr, hvis du sidder indenfor med klimaanlæg eller efter en særlig tilbundsgående ansigtsrens. Huden kompenserer for denne dybereliggende tørhed ved overproduktion af talg, hvilket fører til den fedtede hud. På grund af ligheden med talg, kan du ved at bruge jojobaolie overbevise huden om, at den ikke behøver at producere så meget olie, hvilket så igen betyder at du bedre kan kontrollere hudens tilstand. Jojobaolie er tillige ikke-komedogen, så det tilstopper ikke følsomme porer. Prøv at anvende en natcreme der indeholder jojobaolie, så huden har en chance for at opsuge og udnytte alle de gavnlige egenskaber. Om morgenen kan du fjerne resterende glans, inden du møder omverdenen udenfor. Det virker! Og hvis dette er noget for dig, vil vi også foreslå et mildt rensemiddel, der låser fugten uden at tilstoppe. Vores Daily Detox Facial Cleanser renser med naturligt sukker, mens moringapeptider beskytter huden mod forurening.

Jojobaolie er naturligt antibakterielt, hvilket gør det velegnet til at bekæmpe akne. Men vidste du, at det også er anti-inflammatorisk? Dette gør det utroligt velegnet til at tackle begyndende bumser, der allerede har fået fat, samt rød eller lettere irriteret hud. Det beroliger huden, hvilket også betyder at dem med akneudsat hud ikke er de eneste, der med stor fordel kan anvende denne dyrebare olie. Grundet dens ikke-komedogene egenskaber fungerer den godt med olieholdige hudtyper, og bruges ofte som bæreolie i stedet for grundcremen i produkter. Dette skyldes, at jojobaolie har lang holdbarhed og effektivt bærer andre ingredienser længere ind i huden. I vores True Balance Lotion, som er vores seneste lancering, fungerer den fantastisk sammen med planteceller fra ingefær, avocado-ekstrakt og hyaluronsyre, der giver en mere mat hud og opstrammer porerne så de ikke ses så tydeligt. Huden nyder godt af dybdevirkende fugt, og der ophobes ikke fedtstoffer på hudens overflade. Huden bliver med andre ord langt stærkere rustet til din dagligdag i klimatiserede kontormiljøer, bidende kolde vintervinde og vil ikke overkompensere med fedtet talg.

Dem med tør hud vil uden tvivl kende til ideen om at tilføje en olie til deres daglige hudplejerutine, men måske er de blevet frarådet jojoba grundet egenskaberne for olieholdige hudtyper. Nå, men her kommer så lidt gode nyheder: Jojobaolie er også fantastisk til tørre hudtyper! Den betragtes faktisk som en voks og vi kombinerer den med risklid og candelillavoks i både vores Multi Peptide 360 ​​Moisture Cream og vores Daily Renew Facial Cream. Begge disse produkter er designet til tør eller normal til tør hud og bruger kombinationen af ​​voks til at fugte huden. Blandingen er kendt som candelilla/jojoba/risklid polyglyceryl-3-estere, kan holde op til seks gange sin egen vægt i vand og efterlader huden spændstig og opstrammet. Kombinationen danner et fugtgivende og beskyttende lag på huden, som holder fugt fra de andre nærende ingredienser opfanget nede i de dybere lag af huden. Daily Renew Facial Cream er designet til normal til tør hud og indeholder de mere traditionelt fugtgivende elementer som hyaluronsyre og arganolie, som begge absorberes let og skaber en ungdommelig og sund glød. Multi Peptide 360 ​​Moisture Cream er specielt designet til meget tør hud, og indhyller ansigtet i et nærende lag med helt fantastisk fugtgivende ingredienser. Kokospeptider genopbygger og nærer, hvilket gør huden mere fleksibel og beskyttet mod rynker. Cupuacusmør øger kollagenproduktionen og opretholder hudens naturlige beskyttelsesbarriere, hvilket forbedrer og stabiliserer fugtbalancen. Der er et væld af andre ingredienser, som alle er virkeligt gavnlige og som alle nyder godt af kombinationen med jojoba. Men vi synes du selv skal prøve dem af!

Den fantastiske multi-tasker olie er ikke kun velegnet til ansigtet. Den kan anvendes for de samme helbredende og gavnlige egenskaber i hårpleje, hvor den kan bruges som en bæreolie, der transporterer en lang række nærende ingredienser helt ind i stråene. Vores Superfood Shine Conditioner giver en strålende, vægtløs frisure, hvilket delvist skyldes jojobaolien. Den understøtter de gavnlige ingredienser, som eksempelvis baobab proteiner, som giver stråene nyt liv og beskytter mod UV- og varmeskader. Proteinerne øger også glans og blødhed, der understøttes yderligere af bærerolien.