Fordelene ved acaibær

Acai er en af ​​de helt oprindelige superfood ingredienser, og det er et bær vi elsker at bruge i smoothies og et bær vi gladeligt drysser henover yoghurt og müsli. Vores grundlægger Laura rejste endda helt til Amazonas regnskov for at få mere at vide omkring hvordan det vokser og hvordan det høstes! Så hvad er det, der er så specielt ved dette lille bær, lige bortset fra sin Insta-friendly, lilla nuance?

Ligesom blåbær er acaibær spækket med antioxidanter som anthocyanin. Faktisk kan de indeholde så meget som op til ti gange de niveauer, som blåbær indeholder! Det er en ret vild forskel, synes vi. Dertil kommer, at antioxidanternes optagelseshastighed er meget høj, så vi får større fordel af at spise dem end andre fødevarer, der synes at være med højere dosering. Antioxidanter er fremragende til både vores hud og vores generelle velvære: de hjælper os blandt andet med at bekæmpe oxidativt stress og synlige alderstegn.

Hvordan kan vi så udnytte fordelen ved acaibær i vores hudpleje? De indeholder C-vitamin, som er enormt anti-inflammatorisk, så de, der lider af akne eller irritation, skal bare tanke op her. Uanset om vi bruger acai lokalt på huden, eller indarbejder dem i vores kostvaner, er det bevist, at de hjælper med at reducere inflammation. Det betyder, at du kan se en markant forskel på rød, inflammeret hud. Zinkindholdet hjælper også: Zink hjælper med at helbrede sår, herunder aknelæsioner. Hurtigere sårheling betyder, at der er mindre chance for, at der opstår inflammation. Og hvis inflammation er opstået alligevel, vil den forsvinde hurtigere. Derfor er acai en af ​​de vigtigste ingredienser i vores Rainforest Rescue Blemish Serum: acai-copaiba-blandingen er kombineret med pilebark, som er en naturlig salicylsyre. Disse to ingredienser dulmer irritation i huden og fremmer celleomsætningen, så du har en rolig og strålende hud på overfladen.

C-vitamin beskytter også huden mod UV-beskadigelse (selvom du stadig skal bruge solcreme!), ved at modarbejde frie radikaler, så der generelt opstår færre skader på huden. Disse skader kan eksempelvis være i form af rynker, fine linjer og solpletter og er især tydelige på moden hud. Acaibær er derfor et glimrende anti-aging middel: C-vitamin er kombineret med A-vitamin, som renser porerne og øger kollagenproduktionen, og holder huden spændstig og fri for rynker. En klar vinder! Når vi bliver ældre, har vores hud tendens til at blive tør, da det epidermale lag bliver svagere og mere tilbøjeligt til at miste fugt. Acaibær indeholder magnesium, som er en vigtig ingrediens til at opnå sund, fugtet hud: Hvis du mangler magnesium, vil du opleve at din hud er tør og mere inflammeret. Igen, bare tank op med acaibær!

Det er ikke kun dem med moden hud, der skal tænke på kollagenproduktionen. Kollagen er kendt som byggestenene i huden, og en overflod af det efterlader huden sund, spændstig og frisk som ny. Fedtsyrerne i acaibær fremmer kollagenproduktionen, der efterlader huden med en strålende glød. Kombineret med det høje niveau af kobber, som fugter og opstrammer, synes acaibær at være en genial ingrediens at ty til, uanset din hudtype.

Udover at anvende acaibær indenfor hudpleje, så er bærret også en genial spise! Det indeholder sunde fedtstoffer, som beskytter vores hjerter, og er sprængfyldt med fibre, der hjælper fordøjelsen. Vi er overbeviste om, at tarmsystemet har stor indflydelse på hud og helbred, så vi er glade for alt, der kan hjælpe os med en bedre fordøjelse! Og i øvrigt har vi også længe ment, at vi ser bedst ud, når vi føler os godt tilpas. Ingen oppustethed her, tak!

Så altså, med hensyn til at inkludere acaibær i dine daglige rutiner, så har du et par valg: at bruge dem lokalt på huden, eller at inkludere dem i din kost. Vi anbefaler Rainforest Rescue Blemish Serum, især hvis du kæmper med fedtet eller tilstoppet hud. Dette serum anvender acai blandet med copaiba for at mindske produktionen af ​​talg og for at fremme fejlfri og mat hud. Hvis du hellere vil spise din ration af acai, hvorfor så ikke købe noget det i pulverform og røre det ud i din morgengrød, eller sågar i kaffen? Det vil give dit immunsystem et godt løft!