Fakta om genbrug

Vidste du, at over 60% af affaldet i en gennemsnits affaldsspand ville kunne genbruges? At nedbrydningstiden på plastic er op til 500 år? Og at 1 genbrugt plast-flaske sparer energi nok til at holde en pære tændt i 3 timer?

 

Som “kunsthåndværkere” indenfor økologiske og naturlige skønhedsprodukter er det blevet vores firmas mission at gøre det nemt at være sund og grøn i hverdagen.

Alle vores produkter er veganske og tager hensyn til dyrene. Men vi tager også hensyn til den planet vi bor på, ved at reducere forurening og affald.

Dette er årsagen til, at vi nu har skiftet alle plastflasker ud med 75% genbrugsmateriale.

 

FORDELE VED AT SKIFTE

PET-plast, i modsætning til PVC, er fuldt genanvendeligt, og hvis det dumpes på en losseplads nedbrydes det uden udvaskning af kemikalier i jorden.

PET’s lethed betyder, at der er lave miljømæssige transportomkostninger og holdbarheden af ​​flasken betyder, at du kan genbruge den derhjemme.

Den energi, der bruges til genbrug af en PET-plastflaske, er ca. 1/10 af den energi, der anvendes til genbrug af en almindelig plastflaske.

 

Sådan genvinder du dine EVOLVE EMBALLAGER

  • Sørg for, at din flaske eller krukke er helt tom.
  • Fjern pumpen/pipetten/låget
  • Giv flasken eller krukken en hurtig skylning (glem ikke at skylle overskydende materiale fra låg/pumpe/pipette)
  • Udskift lågene (undtagen pumper eller pipetter, disse skal smides forsvarligt væk, da de ikke kan genbruges)
  • Klem plastflasker sammen for at fjerne så meget luft som muligt

 

Myndighederne har forskellige metoder til genbrug – Følg altid kommunens anvisninger og spørg eksperterne på genbrugspladsen til råds, så du sikrer at dit affald kommer det helt rigtige sted hen og kan genbruges bedst muligt.