En glitrende opgradering

Vores Satin Body Gloss er en opgraderet version af vores Satin Leg Gloss. Den opgraderede version er en fjerlet tørolie med tahitiansk monoi og økologisk cameliaolie, der giver en himmelsk, tropisk og naturlig duft og efterlader huden med et let strejf af glimmer.

Og for nu at gøre den endnu lettere at anvende, kommer vores nye letvægtsformel i en sprayflaske, der gør den utrolig nem og enkel at anvende. Perfekt til sommer og fester i de lyse nætter!

Hvad gør vores Body Gloss så enestående?

Tahitiansk monoi har en fantastisk genopbygningsevne og har tillige antioxidant egenskaber. Det er gennem tiderne blevet kendt som “polynesernes hellige olie”. Monoi er lavet ved udblødning af tusindvis af tahitianske gardeniablomster i kokosolie. Resultatet er en olie, der efterlader huden fugtig, blød og smidig.

Vi bruger økologisk cameliafrøolie for dens fugtgivende egenskaber. Den indeholder Vitaminerne A, B og E, som hjælper med at beskytte og pleje. Den absorberes hurtigt i huden og efterlader den smidig, blød og lækker!

Mica giver en diskret og nærmest magisk gylden glans. Det er et naturligt forekommende mineral, der ofte anvendes i mineralsk makeup for en let glitrende effekt!