Dobbeltrens med Evolve Beauty

HVAD ER DET?

Dobbeltrens er lige præcis dét: Man renser huden to gange. Det lyder simpelt, men er det virkelig så vigtigt at rense to gange?

Når dagligdagen føles lidt stresset og du har travlt, så er det måske ikke altid muligt have dobbeltrens øverst på prioritetslisten, men det kan faktisk gøre en stor forskel for huden.

Den første rens hjælper med at få nedbrudt makeuprester, solcreme og overskydende talg, der måtte have samlet sig. Herefter er det muligt for rens nummer to at komme dybere ind i porerne, og dermed mere effektivt fjerne urenheder.

HVORDAN?

Prøv vores Liquid Crystal Micellic Cleanser til din første rens – kom blot et par pump på en vatrondel og arbejd forsigtigt cleanseren ind i huden med cirkulære bevægelser. Vi anbefaler derefter at bruge vores Gentle Cleansing Melt til rens nummer to. Den er fantastisk til ansigtsmassage, især efter at du har fjernet al makeuppen.

Mens morgenrens kan være en hurtig vask, så brug lidt mere tid på en aftenrens (hellere 2 minutter i stedet for 20 sekunder) så du kommer i bund med de forurenende stoffer, der har hobet sig op i løbet af dagen. Dobbeltrens gør det også muligt for serummer og cremer at virke mere effektivt.

Resultatet? Mindre synlige pigmentpletter og at huden ser mindre kedelig ud!

 

Se med her, når vores grundlægger, Laura, demonstrerer dobbeltrens:

[vc_video link=’https://www.youtube.com/watch?v=QRyHfuxDl1M&t’]