Bliv ældre på en kønnere måde

Hos Evolve Organic Beauty omfavner vi det at blive ældre på en positiv måde med vores Age Smarter 360 koncept. Vi tager naturligt vare på huden i alle stadier af livet og arbejder proaktivt med kroppen for at fremme en smukkere alderdom. Vi mener, at anti-aging handler om mere end blot at fokusere på at mindske synligheden af fine linjer og rynker. Anti-aging bør også gå målrettet mod andre udfordringer som fasthed, hudtone, alderspletter, fugtbalance og udstråling. Altså en komplet 360-graders tilgang til en hud der ser yngre ud.

Vores nye anti-aging serie er fyldt med grønne high-tech super food ingredienser, der giver dig netop disse anti-aging fordele. Vi bruger sacha inchi peptider, som er en peruviansk superfood, der hjalp de gamle inkaer til at leve i over 100 år. Det er klinisk bevist, at naturlige inchi peptider forbedrer fastheden i ansigtet, reducerer rynkevolumen og udglatter huden, hvorved ansigtets struktur styrkes. Sacha inchi har også vist sig at reducere ruheden og derved give en glattere hud.

Serien indeholder også cupuacusmør. Planten er i familie med kakaoplanten og findes i Amazonas regnskov. Dette righoldige og nærende smør er fyldt med phytosteroler, der kan hjælpe med at booste kollagen og elasticitet, så huden har potentialet til at forblive fast og smidig i længere tid. Derudover styrkes fugtbarrieren.

Vi bruger figenkaktus – en ultra-raffineret eliksir fra den mexikanske kaktus, der er vist sig at berolige irriteret hud, mens den også har fremragende fugtgivende egenskaber på grund af det høje indhold af vandbindende forbindelser. Den er usædvanligt beroligende og opstrammende med stærke antioxidantegenskaber.

Vi bruger også cacayolie i vores nye sortiment. Det er udvundet af frøene fra et majestætisk Amazonas-træ og olien er spækket med bioretinol og linolsyre, der understøtter fugtbarrieren og holder huden i form. I en nyere klinisk undersøgelse udviste 95% af deltagerne op til 45% reduktion af rynkevolumen efter kun 4 ugers brug.

Peruviansk maca (anvendt gennem århundreder af peruvianske stammer til at booste energi og udholdenhed) er ligeledes en af vores favorit ingredienser. Maca har vist sig at stimulere cellulær fornyelse, og at reducere synligheden af rynker samtidig med at hudens klarhed og udstråling øges. I en nyere undersøgelse så man forbedret klarhed med op til 25% og øget udstråling med op til 35% efter kun 8 ugers brug.

Vi har også tilsat lavmolekylær hyaluronsyre som en vigtig ingrediens. Hyaluronsyre hjælper med at reducere synligheden af rynker, hvilket får huden til at se friskere ud med en forbedret hudtone. Vi bruger lavmolekylær hyaluronsyre fordi den trænger længere ind i huden og har en mere effektiv  fugtgivende egenskab. Hyaluronsyre øger også produktionen af ​​kollagen.

Oplev selv Age Smarter 360 konceptet sammen med vores Superfood 360 Serum og vores Multi Peptide 360 ​​Moisture Cream.