7 tips til skønhedssøvnen

En god nattesøvn er ikke kun vigtig for dit sind og din krop, det er også vigtigt for en sund og strålende hud!

Mens vi sover genopbygges huden. Samtidig udlignes fugtbalancen i kroppen, hvilket gør det muligt for huden at optage fugt. Hvis du ikke får nok søvn, kan det resultere i dårlig fugtbalance, som igen kan føre til poser og mørke rande under øjnene. Din hud kan tørre ind og der kan opstå synlige rynker. Og ikke nok med det; når du ikke får nok søvn producerer huden mere af stresshormonet kortisol. Forøget kortisol kan føre til stress- og betændelsestilstande i kroppen, som kan øge risikoen for akne og eksem.

1) Ånde

Hvis du har svært ved at falde til ro om aftenen, så prøv med rolige vejrtrækninger. Det svarer lidt til at tælle får!

Træk vejret dybt og langsomt i op mod fem sekunder pr. åndedrag. Pust ud i op mod fem sekunder.

Fokuser på lyden af ​​dit åndedrag, dit hjerteslag og det tempo, hvormed du trækker vejret.

Gentag disse trin, indtil du falder i søvn.

 

2) Sluk

For at kunne slappe helt af uden forstyrrelser, og dermed få en rolig og uforstyrret søvn, er det vigtigt at du slukker både mentalt og helt bogstaveligt! Sørg for at du ikke kigger på telefon, tablet og laptop i mindst 1 time før du går til ro. Så kan både sind og krop slappe af!

 

3) Motion

Regelmæssig motion gør underværker for dit helbred, både fysisk og mentalt!

At få daglig motion hjælper kroppen med at finde hvile og med at slappe af mens du sover, hvilket så hjælper med genopbygning og helbredelse af huden!

Vær ikke alt for fysisk aktiv tæt på sengetid, da det så kan være sværere at falde til ro igen.

 

4) Rutiner

At finde en god rutine omkring sengetider kan være en rigtig god hjælp for kroppen til at regulere sig selv, og det vil hjælpe dig med at falde i søvn og sove natten igennem.

Du kan også indarbejde yoga i din aften rutine for at opnå en afslappende nats søvn. Fokusér på dybe vejrtrækninger for at opnå ro i sindet og frigive fysisk spænding.

 

5) Bad

Tag et bad, før du går i seng og bland vandet op med et par dråber lavendel, sandeltræ eller jasmin. Eller du kan kombinere alle 3 for at lave en skræddersyet blanding.

TOP TIP: Du kan også komme et par dråber lavendelolie på din pude.

 

6) Sov køligt

Hold dit soveværelse afkølet for at skabe et behageligt sovemiljø. Dette vil også minimere risikoen for at du kommer til at svede om natten, hvilket kan irritere din hud.

 

7) Rens, massage og fugt

Hjælp din krop til lettere genopbygning og optimal fugtbalance udefra gennem huden med en afslappende aften rens, fugt- og massagerutine:

Rens med vores dybdevirkende, beroligende Gentle Cleansing Melt.

Massér ind på tør hud og skyl derefter med varmt vand. Brug eventuelt en varm klud for lidt ekstra forkælelse. Gentle Cleansing Melt er mild nok til at kunne bruges rundt om øjnene, for at fjerne øjenmakeup og for at holde huden perfekt renset og næret.

Fugt og massér med vores Miracle Facial Oil. Vores økologiske ansigtsolie indeholder naturlig retinol fra økologisk hyben og antioxidanter fra økologisk arganolie, der genopbygger huden, så du vågner op med en fantastisk udstråling.

Massér et par dråber ind i ansigt og nakke ved hjælp af cirkulære bevægelser midt på kinden og en zigzag bevægelse omkring øjne og læbeområde. Dette vil forbedre blodcirkulationen og give dig en fantastisk glød.

Påfør ved hjælp af trykpunkter under kindbenene, på tindingerne og hagen for at frigøre spændinger, og for at løfte og fæstne huden.