[vc_row css_animation=”” row_type=”row” use_row_as_full_screen_section=”no” type=”grid” angled_section=”no” text_align=”left” background_image_as_pattern=”without_pattern” background_color=”#ffffff” padding_top=”60″ z_index=””][vc_column][vc_column_text]

HISTORIEN BAKOM EVOLVE

[/vc_column_text][vc_separator type=”normal” color=”#696261″ thickness=”1″ up=”17″ down=”18″][/vc_column][/vc_row][vc_row css_animation=”” row_type=”row” use_row_as_full_screen_section=”no” type=”grid” angled_section=”no” text_align=”left” background_image_as_pattern=”without_pattern” background_color=”#ffffff” padding_top=”60″ z_index=””][vc_column][vc_row_inner row_type=”row” type=”full_width” text_align=”center” css_animation=””][vc_column_inner width=”1/2″][vc_single_image image=”17689″ img_size=”full” qode_css_animation=””][/vc_column_inner][vc_column_inner width=”1/2″][vc_column_text]Jag lanserade Evolve 2009, inspirerad av min egen sunda livsresa och min tro på att mitt företag skulle göra något bra för andra, likväl att det skulle växa och dra in pengar. Evolve skapades med målet att göra det enkelt för människor att ta små steg mot en hälsosammare och grönare vardag. Jag har alltid föredragit naturliga och ekologiska livsmedel och skönhetsprodukter eftersom jag kände att de gjorde resultat och hjälpte mig på min resa mot bättre hud.

 

Jag är mycket engagerad i skapandet av alla Evolve-produkter tillsammans med mitt team av produktexperter. Jag undersöker personligen varje ingrediens för att säkerställa att den uppfyller våra strikta riktlinjer och jag följer också alla våra essentiella oljekompositioner.

 

När jag först lanserade Evolve var det ett mycket litet företag, och vi arbetade med en brittiskt baserad produktionspartner. 2014 bestämde jag mig för att öppna vår egen anläggning för att producera våra egna handgjorda produkter i små serier. Detta gör att vi kan se till att våra produkter är av högsta kvalitet och vi kan maximera färskheten för oljor och krämer. Vi har nu ett team på över 20 medarbetare inom produktion och support, som alla är dedikerade till vad vi gör.

 

Jag hoppas att du gillar att använda dina produkter lika mycket som jag har gillat att skapa dem. Det bästa med mitt jobb är att höra att våra produkter har gjort skillnad för andra. Låt mig höra vad du tycker.[/vc_column_text][vc_single_image image=”17084″ img_size=”full” alignment=”center” qode_css_animation=””][/vc_column_inner][/vc_row_inner][/vc_column][/vc_row]